Termeni şi condiţii generale

Site-ul www.manzara.ro este operat de către compania Gibon d.o.o, cu sediul în Plemljeva 8, 1210, Ljubljana, Slovenia, înregistrată în Registrul Comerţului sloven sub numărul: 6830935000, Număr TVA: SI11864796 (numită în continuare “Vânzător”). Aceşti Termeni şi condiţii reglementează drepturile şi obligaţiile părţilor ce decurg din contractul de vânzare-cumpărare (numit în continuare „Contract de vânzare”), încheiat la distanţă între vânzător şi o persoană fizică sau juridică (numită în continuare „cumpărător”). Pe acest site, termenii “consumator”, “beneficiar” şi “client” sunt sinonime. De asemenea, termenii: “vânzător”, “furnizor”, “companie” sunt echivalenţi.

Termenii şi condiţiile sunt parte integrantă a contractului de vânzare încheiat la distanţă între vânzător şi cumpărător.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceşti termeni şi condiţii şi vă invităm să consultaţi această pagină, ori de câte ori consideraţi necesar.

Preţurile de livrare

Preţul de livrare în interiorul României, este de 14.90 RON. Pentru comenzi de peste 299 RON, transportul este gratuit.

Termen de livrare:

Timpul de livrare este de 4-6 zile lucrătoare pentru produsele de pe stoc Timpul de livrare pentru produsele care nu sunt pe stoc este de 7-10 zile lucrătoare

Opţiuni de plată

 • în numerar, la livrare: Produsele comandate vor fi expediate în aceeaşi zi sau, cel mai târziu, în două zile lucrătoare. Plata se va realiza în momentul în care cumpărătorul primeşte coletul de la curier.
 • Plată prin card (cu o garanţie de 24 de luni).

Dreptul de retragere din contract

DESCRIEREA DREPTULUI DE RETRAGERE DIN CONTRACT

În cazul contractelor la distanţă, consumatorul are dreptul să se retragă din contract, în termen de 14 zile, fără a fi necesar să declare motivul deciziei sale. Se consideră că mesajul a fost transmis la timp dacă este trimis în acest interval de timp. Singurul cost care îi revine consumatorului, privitor la anularea comenzii, este costul direct legat de returnarea produselor. (Clientul returnează produsele pe cheltuiala lui, această cheltuială nu va fi suportată de catre companie.)

În cazul în care consumatorul se retrage din contract, compania noastră ii va returna toate plăţile efectuate, cât mai curând posibil, sau cel târziu în termen de 14 zile, de la primirea informării privind anularea comenzii. Compania va transmite plata doar prin transfer bancar.

În cazul în care cumpărătorul a primit deja produsele şi se retrage din contract, el va returna produsele companiei sau le va transmite persoanei însărcinate, de către companie, să primească produsele, imediat sau cel târziu în termen de 14 zile de la înştiinţarea privind retragerea sa. Se consideră că beneficiarul a returnat produsele la timp dacă le expediază înainte de expirarea termenului de 14 zile stabilit.

Cumpărătorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor, dacă diminuarea valorii acestora este o consecinţă a comportamentului său. Produsele primite trebuie returnate în perfectă stare, nemodificate, cu excepţia situaţiei în care produsele au fost distruse, s-au pierdut (în intregime sau parţial), sunt defecte, şi aceasta nu din vina consumatorului.

Furnizorul poate păstra suma primită până când produsele returnate ajung la el sau până când clientul prezintă dovada faptului că produsele au fost livrate înapoi, cu excepţia situaţiei în care compania oferă posibilitatea rambursării, fără a solicita alte condiţii.

Produsele returnate trebuie trimise la adresa noastră: Manzara Urgent Cargus - Sibiu
Strada Frigoriferului Nr. 6
Sibiu

Produsele le puteti trimite la sediul nostru doar prin curier. Va rugam, sa nu trimiteti coletele prin posta.

Returul este platit de catre client.

1. Completati Formularul de Retur

Formular: Formular pentru returnarea produselor.

2. Atasati acest formular produsului pe care doriti sa il returnati.

3. Sunati Urgent Cargus [021 9330 sau 021 9282] pentru a chema un curier care sa ridice coletul.

 • Returul este platit de catre client si rambursat ulterior dacă este vorba de un produs defect sau greșit
 • Produsele returnate trebuie trimise la adresa noastra: Manzara Urgent Cargus – Sibiu, strada Frigoriferului nr. 6, Sibiu,
 • Produsele le puteti trimite la sediul nostru doar prin curier. Va rugam, sa nu trimiteti coletele prin Posta Romana.

 

 

4. Trimiteti la adresa de email info@manzara.ro

 

 • Copia sau fotografia FORMULARULUI DE RETUR completat de dvs.
 • Copia sau fotografia chitanței de retur primite de la curier in momentul ridicării coletului dvs, cu AWB-ul vizibil.

 

5. Veți primi un email de confirmare a înregistrării cererii de inlocuire / rambursare. Termenul de inlocuire / rambursare este de pana la 14 zile lucratoare.

Reclamaţii

Compania Gibon d.o.o. respectă reglementările în vigoare privind protecţia consumatorului şi dispune de un sistem eficient de soluţionare a reclamaţiilor; are, de asemenea, o persoană pe care consumatorii o pot contacta, telefonic sau prin email, dacă apare vreo problema.

Telefon: 0040 / 371784644. Reclamaţia poate fi trimisă la adresa de mail info@manzara.ro. Procedura de procesare a reclamaţiei este confidenţială.

În termen de cinci zile lucrătoare, furnizorul va confirma faptul că a primit reclamaţia; şi va informa cumpărătorul cu privire la soluţionarea reclamaţiei într-un termen de opt zile.

În cazul apariţiei unor conflicte, ambele părţi se vor manifesta in favoarea rezolvării pe cale amiabilă a conflictelor.

Protejarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu legislaţia actuală din România, privind protecţia datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt utilizate de către furnizor pentru procesarea comenzii sau în alte scopuri menţionate clar cumpărătorului. Ele nu vor fi transmise unor terţi, cu excepţia companiilor de curierat, cărora le sunt transmise numai datele necesare pentru transportul produselor către cumpărător.

Alte informaţii

Comanda este păstrată în format electronic pe serverul furnizorului, iar clientul o poate solicita la unul dintre sediile companiei.

Cumpărătorul confirmă faptul că a luat cunostinţă, pe deplin, de Termenii şi condiţiile magazinului online www.manzara.ro şi că este de acord cu ele. Ne rezervăm dreptul de a modifica orice eroare apărută, fie la preţuri, fie in textul scris. Ne cerem scuze în avans pentru posibilele erori survenite.

 

Pentru scopuri comerciale, GIBON d.o.o colectează următoarele date comerciale:

 • nume și prenume,
 • loc, adresă și țară
 • adresă de e-mail
 • număr de contact,
 • parola în format criptat (pentru utilizatorii înregistrați)

Din motive de securitate, se colectează și adresele IP de la care utilizatorii accesează site-ul.