Politica de confidentialitate si declarative de confidentialitate

Controlul datelor personale definti in Eu General Data Protection Regulation (GDPR) si aplicat articolului de lege, care reglementeaza protectia datelor personale este:

Gibon d.o.o.  (magazine online Manzara.ro)
Plemljeva 8,
1210 Ljubljana- Sentvid
Tel.: +386 (0) 40 850547

Gibon d.o.o., Manzara.ro portal manager se angajeaza sa stocheze si sa proceseze toate datele in concordanta cu GDPR si legislatia in vigoare din Slovenia ( Protectia Datelor Personale )

 

Colectarea datelor personale

Datele personale sunt obtinute in urmatoarele feluri:

 • Cand comandati un produs din magazinul online
 • Cand va inregistrati contul de utilizator
 • La linia Telefonica de relatii cu client
 • Cand se comunica cu clientul prin e-mail

 

Ce fel de date colectam?

In scopul oferiri de servicii, Gibon d.o.o, ( Magazin on-line Manzara.ro ) colecteaza si proceseaza date precum urmatoarele:

 • Numele si prenumele
 • Adresa de rezidenta
 • Adresa de e-mail
 • Nume de utilizator
 • Parola criptata
 • Numarul de telefon
 • Alte data pe care le furnizati in  mod voluntary pe site-ul Manzara.ro

Informatiile de contact furnizate de dvs. La completarea si inregistrarea comenzi sunt necesare in procesarea comenzi si pentru comunicarea cu dvs. In cazul in care nu ne furnizati informatiile de contact mentionate mai sus, nu vom putea procesa comanda dvs. Compania Gibon d.o.o. nu este responsabila pentru erori in introducerea datelor introduse pe situ-ul nostrum.

 

Scopul procesarii si colectarii datelor

Cumparaturi in magazinul online:

Folosim informatiile personale in procesarea comenzi dvs.Folosim aceste date pentru eliberarea facturi si pentru procesul de livrare.Nu vom folosi informatiile in viitor fara acordul dvs.

Cont de utilizator:

In contul de utilizator vom stoca informatiile personale pentru care am primit acordul utilizatorului. Datele personale pot fi schimbate sau sterse de catre utilizator in orice moment.

E-mail:

Folosim datele personale e-mail-ul de contact.Nu vom folosi informatia introdusa in viitor fara acordul dvs.

 

Partajarea informatiilor personale

Vom dezvalui informatiile personale pentru aplicarea legii autoritatilor si agentiilor guvernamentale, cerute de lege pentru prevenirea, depistarea fraude si sanctionarea ofenselor la adresa legilor.

Nu vom dezvalui informatii dvs. persoanelor neautorizate sau altor persoane in scop comercial sau in alt scop.

 

Drepturile tale:

In concordanta cu prevederie General Data Protection Regulation ( GSPR ), aveti urmatoarele drepturi:

 • Acces la datatele dvs. personale pe care le puteti copia
 • Sa completati sau sa corectati datele personale daca acestea sunt incomplete sau gresite.
 • Sa stergeti informatiile personal, in special daca acestea nu va mai sunt necesare in scopul pentru care va-ti dat acceptul, sau acestea au procesateilegal sau au fost procesate cu acordul dvs., ati revoca consimtamantul si nu mai sunt baze legale petru procesarea lor.
 • Sa limitati procesarea datelor personale, in particular puteti verifica acuratetea (in perioada care ne permite noua sa verificam acuratetea datelor dvs personale); daca procesarea a fost ilegala, puteti sterge aceste date; data timpul limita a expirat, aveti posibilitatea de a va adresa legii.

Puteti anula notificarile aprobate in orice moment doriti. Cand va exercitati toate drepturile pentru informatiilor viitoare, va rugam sa va adresati Agentului nostru pentru Protectia Datelor , care este disponibil la adresa de e-mail: info@manzara.ro . Aplicatia va fi luata in considerare in concordanta cu GDRP.

 

Daca credeti ca drepturle dvs. din reglementarea datelor personale au fost incalcate , puteti apela la autoritatea nationala: Agentia de informatii Slovenia ( Zaloska 59, 1000 Ljubljana, tel.: 01 230 97 30, fax:01 230 97 78, e-mail: gp.ip@iprs.si )

 

Perioada de retinere a datelor personale

Daca am primit consensul dvs. pentru un anume scop, perioada de retinere este: pana cand va fi anulata.

Procesul legal din Art. 6b al GDRP- procesarea este necesara pentru implementarea contractului ( retinere pe o perioada de 10 ani), sau pentru implementarea masurilor cerute de catre o persoana inainte de inchiderea contractuala (retinere pe o perioada de: 5 ani)