Informatii despre folosirea cooki-urilor on line

Informatii de baza

Folosim cooki-uri pe situl nostrum. Cooki-urile sunt mici pagini incarcate de browser, ca spre exemplu Firefox, Chrome sau Internet Explorer, in timp ce navighezi pagina web.

In concordanta cu Informarea utilizatorilor am instalat o notificare de folosire a cooki-urilor pe situl nostru.

 

Ce sunt Cooki-urile online?

Cooki-ul este o mica pagina text care este transferata in computerul utilizatorului in momentul vizitari situ-lui web care de obicei include:

  • Numele server-ului de la care cooki-urile au fost trimise
  • Durata de viata a cooki-urilor
  • Voloarea de obicei un numar generat aleatoriu

Aceste cooki-uri nu sunt daunatoare, nu contin virusi sau alte coduri malitioase. In orice caz daca, este citit de server cu browser-ul web acesta poate fi de folos pentru situl web sa furnizeze servicii prietenoase, ca de exemplu sa iti reaminteasca de comanda anterioara sau informatii despre cont. Doar pe serverul care a trimis aceste cooki-uri acestea pot fi citite. In orice caz, cooki-urile pot fi folosite in moduri care constituie uzurpare la intimitatea individuala. Cooki-urile pot si stocate pentru diferite perioade de timp doar pentru durata sesiuni de browser, sau mai mult.

 

Utilizarea cooki-urilor

Folosim urmatoarele cooki-uri :

  • Grupul 1: Aceste sunt chei fara de care pagina nu ar functiona asa cum trebuie. Acestea se rezuma la interactiune cu situl. Nu avem nevoie de consimtamant pentru aceste cooki-uri.
  • Grupul 2: Cooki-uri analitice care colecteaza informatii despre cum utilizatori folosesc wesitu-ul si le foloseste pentru a imbunatatii performantele pe situ-ul web.
  • Grupul 3: Cooki-uri de marketing. Aceste cooki-uri sunt folosite pentru a trimite continut care este relevant intereselor tale.

Daca sunteti de accord sa instalati ambele grupuri de cooki-uri, nu mai trebuie sa face-ti nimic, daca doriti sa completati anonimatul, puteti face acest lucru facand clic pe casutele bifate mai jos.

 

Tot tipul veti putea schimba aceste optiuni din dispozitiv.

 

 Sunt de accord ca cooki-urile din Grupul 2 sa fie instalate. Fa clic pe casuta bifata pentru a bloca aceste cooki-uri.

 Sunt de accord ca cooki-urile din Grupul 3 sa fie instalate. Fa clic pe casuta bifata pentru a bloca aceste cooki-uri.